Top 10 mini-campings in Drenthe

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ontdek de betoverende minicampings van Drenthe. Stel je voor: ontwaken met vogelgezang en het rustgevende ruisen van bladeren, de gordijnen openen en een adembenemend uitzicht op het Drentse platteland. Hier vloeien rust, natuur en eenvoudig kamperen samen. Deze blog gidst je naar de top 10 minicampings in Drenthe.

Eerste publicatiedatum:
Voor het laatst bijgewerkt op:
Bekijk hunebedden, Nationaal Park Dwingelderveld, of ga shoppen in Assen en Emmen. Vier heerlijk vakantie op een minicamping in Drenthe. Hier kun je echt genieten.

1. Camping de Berken in Gasselte

Een gezellige camping met een knusse sfeer. Omringd door bossen en heidevelden. Geen eigen kampeermiddel? Huur dan een chalet, berkenstudio de luxe of trekkershut. (Bekijk de camping hier)

2. Camping 't Vlintenholt in Odoorn

Prachtige kampeerplaatsen, verscholen in het groen van de Drentse bossen. Hier kun je kamperen op de Hondsrug, vlak bij UNESCO Geopark. Geniet van de rust en ruimte. (Bekijk de camping hier)

3. Minicamping De Pol in Een

Een kleinschalige camping met persoonlijke aandacht. De perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar Assen en Groningen. De camping is zeer gastvrij en heeft een goed onderhouden terrein. (Bekijk de camping hier)

Bezoek het prachtige Drentse platteland | Alles over caravans
Bezoek het prachtige Drentse platteland

4. Minicamping De Warme bossen in Eelde

Deze rustige camping zit in een mooie groene omgeving. Nabij de stad Assen en Emmen. Perfect voor een stedentrip gecombineerd met natuur. (Bekijk de camping hier)

5. Camping de Norgerberg

Deze minicamping is perfect voor heel het gezin. Er is van alles te doen: padel, tennis, ander sportvelden en er is naast de speeltuin ook een belevingspad. (Bekijk de camping hier)

6. Minicamping De Polle in Schoonloo

Dit is een kleinschalige camping met vriendelijke eigenaren, gelegen aan het water. Je kunt hier een gezellige stacaravan huren. De camping ligt naast een haven. Als je met een boot komt, kun je hier overnachten. (Bekijk de camping hier)

7. Minicamping Loeksham in Emmen

In de buurt van de camping zijn prachtige fietsroutes door de omgeving. Ook is er op 200 meter afstand een biologische boerderijwinkel. Op deze camping zijn honden welkom. Tip: Wil je meer lezen over diervriendelijke campings? Lees dan dit artikel. (Bekijk de camping hier)

8. Camping Landgoed Meisterhof in Dwingeloo

Op Landgoed Meistershof in Drenthe kan iedereen genieten van een onvergetelijke vakantie. Deze bijzondere familiecamping ligt direct aan Nationaal Park Dwingelderveld nabij Dwingeloo. (Bekijk de camping hier)

9. Camping Midden Drenthe in Zwiggelte

Op camping Midden Drenthe heb je een gemoedelijke vakantie. Met het gezin spelen bij de geiten, of lekker met z’n tweeën een drankje bij de caravan. In het hart van Drenthe vind je deze knusse camping midden in de natuur. (Bekijk de camping hier)

10. Minicamping Drentse Monden in Nieuw-Weerdinge

Mini Camping Drentse Monden ligt in het mooie Drentse landschap aan de rand van de Hondsrug. Dicht bij Emmen en de Duitse grens. Het is een ideale plek op een zeer gevarieerde omgeving. (Bekijk de camping hier)

Of je nu houdt van wandelen, fietsen, cultuur of gewoon ontspannen in de natuur... Deze minicampings in Drenthe bieden voor ieder wat wils. Vergeet niet om van tevoren te reserveren (vooral tijdens het hoogseizoen) om zeker te zijn van een plekje op deze fijne campings.

Een caravanvakantie in Drenthe staat garant voor onvergetelijke momenten, weg van de drukte van alledag. Dus pak je caravan in, rij richting Drenthe, en geniet van de eenvoudige schoonheid van het Nederlandse platteland op deze fantastische minicampings. Veel plezier!

Afbeeldingen

Bekijk hieronder de afbeeldingen. Swipe naar rechts om meer te bekijken. Tik op een afbeelding om te vergroten.

No items found.

Veelgestelde vragen

  • Camping Zeeburg - Amsterdam
  • Camping de Lakens - Bloemendaal
  • Camping buitenland - Zandpol
  • Camping de Wildhoeve - Emst
  • Natuurcamping de Joxhorst - Overijssel
  • Camping ’t Witte Zand - Drenthe
  • Camping De Kleine Wolf - Overijssel
  • Camping De Paalberg - Gelderland
  • Camping De Noetselerberg - Overijssel
  • Camping De Nollen- Noord-Holland
  1. Vakantiepark de Krim - Texel
  2. Camping de Pampel - Hoenderloo
  3. Camping 't Geuldal - Valkenburg
  4. Stadscamping Bolsward - Bolsward
  5. Vlugtenburg - 's Gravenzande

  1. Camping de Berken in Gasselte
  2. Camping 't Vlintenholt in Odoorn
  3. Minicamping De Pol in Een
  4. Minicamping De Warme bossen in Eelde‍
  5. Camping Midzomer in Diever
  6. Minicamping De Polle in Schoonloo
  7. ‍Minicamping Loeksham in Emmen‍
  8. Camping Landgoed Meisterhof in Dwingeloo
  9. Camping Midden Drenthe in Zwiggelte
  10. Minicamping Drentse Monden in Nieuw-Weerdinge
Tags bij dit artikel
Klik op een tag om andere artikelen met hetzelfde onderwerp te vinden.