De 6 must-have verkoelende kampeeraccessoires voor de zomer

Hallo caravanliefhebbers! Terwijl we ons nog afvragen wanneer de zomer weer zijn warme gezicht zal laten zien, is het nooit te vroeg om je voor te bereiden op de hete maanden. (We kijken er naar uit!) Wat je kampeermiddel ook is, de zomerse hitte kan soms een uitdaging zijn. Lees hier de lijst met 6 verkoelende kampeeraccessoires die jouw kampeervakantie deze zomer aangenaam zullen maken.

Eerste publicatiedatum:
Voor het laatst bijgewerkt op:
De zomerse hitte kan soms een uitdaging zijn. Lees hier de lijst met 6 verkoelende kampeeraccessoires die jouw kampeervakantie deze zomer aangenaam zullen maken.

1. Sport Brella verstelbare campingstoel

De Sport-Brella Recliner Chair - Blue is een opvouwbare leunstoel met parasol, ideaal voor ontspanning op de camping, strand of sportevenementen. Met een extra grote zitting, verstelbare voetsteun en 3 standen voor de rugleuning biedt het maximaal comfort. Praktische armleuningen bevatten ruimte voor 4 drankblikjes en een isolatiezak houdt ze koel. De parasol, verstelbaar in 360 graden, biedt UPF 50+ UV-bescherming. Eenvoudig op te zetten en lichtgewicht (4,5 kg). Deze stoel kun je supercompact opvouwen. Ideaal voor op de camping!

Te koop voor: € 49,95 (bekijk het product hier)

Alles over caravans
Sport Brella verstelbare campingstoel

2. Eurom AC2401 Splitunit airco

De Eurom AC2401, is een draagbare split-airco ontworpen voor caravans en campers. Met verbeterde leidingdoorvoer en voorgemonteerde afstandhouders is de installatie eenvoudig. Het systeem, zonder permanente montage, wordt bij aankomst op de camping aan een caravanraam gehangen met inbegrepen beugels. Het condenswater wordt automatisch afgevoerd. Deze mobiele airco biedt effectieve koeling voor dag en nacht, waardoor jouw caravanverblijf veel comfortabeler wordt!

Te koop voor: €439,- (bekijk het product hier)

Alles over caravans
Eurom AC2401 Splitunit airco

3. Waterhangmat

De Waterhangmat brengt ultieme ontspanning op je vakantie. Erg gemakkelijk op te blazen zodat je vervolgens comfortabel kunt drijven in het water. Beschikbaar in oranje, blauw, geel of wit, geschikt voor zee en zwembad. Compact en draagbaar voor gemakkelijk vervoer!

Te koop voor: €17,95,- (bekijk het product hier)

Alles over caravans
Waterhangmat

4. Eurom Safe-Blade fan ventilator

De Eurom Safe-Blade ventilator is een veilige open tafelventilator met rubberen bladen. Speciaal ontworpen om vingers te beschermen. Het vermindert de 'smart' motor snelheid of stopt volledig bij aanraking. Met 18 Watt geschikt voor in de caravan. Deze ventilator heeft een handzaam formaat en kan eenvoudig worden meegenomen. De ventilator is gemakkelijk te bedienen met een draaiknop aan de achterzijde, waardoor veiligheid en gemak hand in hand gaan.

Te koop voor: €22,95,- (bekijk het product hier)

Eurom Safe-Blade fan ventilator

5. Isabella zonnefilter raamluifel

De Isabella raammarkies met zonnefilter blokkeert zonlicht maar behoudt vrij zicht naar buiten. Dit is anders dan vele andere raamluifels. Deze raamluifel is beschikbaar in antraciet en past door het meegeleverde frame op vrijwel elke caravan. Dankzij het Band-it™ Softgrip-handgreepsysteem is de raammarkies snel en eenvoudig te installeren.

Te koop voor: €139,- (bekijk het product hier)

Alles over caravans
Isabella zonnefilter raamluifel

6. Waterdrop all-purpose thermofles

De prachtige Edition Thermo Bottle houdt dranken tot 6 uur warm of 24 uur koud. Gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal met brede opening. Verkrijgbaar in 400ml (270g) en 600ml (345g) maten. De fles is vacuüm geïsoleerd, duurzaam gemaakt en makkelijk schoon te maken. Ideaal voor warm of koud drinkplezier onderweg. Perfect om je koele drankje ook echt koel te houden op de camping!

Te koop voor: €18,49 (bekijk het product hier)

Alles over caravans
Waterdrop all-purpose thermofles

Met deze kampeeraccessoires ben je helemaal klaar voor de zomerse hitte. Of je nu schaduw nodig hebt, je drankjes koel wilt houden, of gewoon wilt ontspannen in het water. Deze accessoires maken je kampeeravontuur aangenaam en comfortabel. Bereid je voor op een heerlijke zomer!

Afbeeldingen

Bekijk hieronder de afbeeldingen. Swipe naar rechts om meer te bekijken. Tik op een afbeelding om te vergroten.

No items found.

Veelgestelde vragen

Je koopt kampeeraccessoires in winkels zoals: Obelink, De Wit Schijndel, Stassar, Decathlon, Bever, Kampeerwereld, ANWB of Karsten Travelstore. Ook de Action heeft soms kampeerartikelen in de schappen liggen.

www.obelink.nl is de grootste online kampeerwinkel. Obelink heeft een opslagruimte van 72.500 m2 en is daarmee de grootste van Nederland.

De Isabella raamluifel kost 139 euro. Deze luifel met zonnefilter blokkeert zonlicht, maar behoudt vrij zicht naar buiten. Dit is anders dan vele andere raamluifels. Deze raamluifel is beschikbaar in antraciet en past door het meegeleverde frame op vrijwel elke caravan. Dankzij het Band-it™ Softgrip-handgreepsysteem is de raamluifel snel en eenvoudig te installeren.

Tags bij dit artikel
Klik op een tag om andere artikelen met hetzelfde onderwerp te vinden.